Explorează, bucură-te și fii liber!

Explorează, bucură-te și fii liber!

Conceptul cu care Rosa Mundi a pornit la drum este simplu: “ROSA MUNDI Parfums d’ Auteur este parfumeria unde privilegiem creativitatea și bucuria de a explora parfumuri de nișă ale unor branduri independente.”

…”bucuria de a explora”…înseamnă curiozitate, înseamnă deschidere, poate puțină nebunie, înseamnă să îți atingi (și să îți depășești) limitele, dar întâi de toate înseamnă libertate.

Libertatea de a alege

Libertatea de a spune “da” unor branduri doar în momentul în care suntem siguri că ne satisfac strandardele de calitate, de sustenabilitate și de creativitate pe care le căutăm. Avem plăcerea de a vă prezenta “Bastille”, o casă de parfumuri din Franța ce se potrivește perfect în puzzle-ul parfumat Rosa Mundi.

Bastille – “Parfumeurs de Libertes”

Un brand ce își găsește inspirația în trecut, în tradiția fabuloasă a libertății și stilului franțuzesc, dar care care adaptează, inovează, creează pentru iubitorii de frumos de astăzi, pentru care contează originalitatea, independența, transparența totală în ceea ce privește procesul de producție și ingredientele și mai presus de toate, libertatea de a fi tu, fără convenții, fără regrete și fără inhibiții.

Apele de parfum de la Bastille sunt produse local în Franța, iar întregul proces de producție este conceput să sustenabil, natural și cu un impact minim asupra planetei.

Parfumul care eliberează

Vă așteptăm să explorați creațiile Bastille și să descoperiți un tărâm nou, original și fascinant:

Paradis Nuit, o aromă misterioasă și senzuală;

Hors-Piste, vibrant și plin de energie;

Rayon Vert: luminos și aromatic;

Pleine Lune: delicat, captivant

Demain Promis: catifelat, delicat și fermecător

Un deux trois soleil: cald, jucăuș și solar

Bataille: arzător, îndrăzneț și seducător