CONCEPT ROSA MUNDI PARFUMS D’AUTEUR
CONCEPT ROSA MUNDI PARFUMS D’AUTEUR
Un parfum poate pur și simplu să-ți facă inima să bată mai repede, un parfum îți amintește despre o poveste de dragoste, o absența sau un moment special din viață ta ...

ROSA MUNDI este un spațiu cu un design actual, un spațiu în care parfumurile își dezvăluie povestea ...

„ Am văzut această parfumerie ca pe un loc în care iubitorii de parfumuri pot explora esenţe rare din toate colţurile lumii, ca pe un loc de întălnire pentru căutătorii de arome sofisticate. ROSA MUNDI este locul de întălnire pentru parfumieri de excepţie, căutători și iubitori de parfumuri rare.”

ROSA MUNDI Parfums d’ Auteur este parfumeria unde privilegiem creativitatea și bucuria de a explora parfumuri de nișă ale unor branduri independente.

Parfumuri produse în serii mici de către parfumieri renumiți în întreagă lume: Michel Almairac, Nathalie Feisthauer, Ralph Schwieger, Bertrand Duchaufour, Luca Maffei, Jerome Epinette, etc

Esențele create de artiști parfumieri consacrați.

Esențele noastre sunt create de artiști parfumieri consacrați fiind prezente în selecția unor magazine emblematice din lume (Le Bon Marche Paris, Harvey Nichols Londra, Harrods, Galleries Laffayettes Paris, etc).Fiecare parfum este ales cu multă pasiune, misiunea noastră este să vă surprindem prin selecția noastră eclectica de esențe ce conțin ingrediente nobile, autentice ale parfumeriei artizanale.

La ROSA MUNDI promovam arta de a trăi frumos și o celebrăm oferindu-le clienților noștri o călătorie olfactivă în jurul lumii și o veritabila experiență multisenzorială.