Cum ne parfumăm casa

Cum ne parfumăm casa

Nimic nu se strecoară mai ușor printre picăturile de parfum ca amintirile. Fiecare moleculă, fiecare esență poartă o memorie: lumina care cade pe podea, coșul cu fructe culese din grădina bunicii, zâmbetul mamei…

Parfumul ne transformă pe toți, fără excepție, în Proust sau Ionel Teodoreanu, și ne dorim să fim din nou acasă. Parfumul pentru casă trebuie ales așa cum alegem parfumul pentru noi. Trebuie să transmită, să ne spună starea de spirit, să picteze olfactiv o poveste. Din fericire, avem la îndemână arome pentru a crea orice ne dorim. O cameră poate fi jucăușă, misterioasă, caldă, sexy, condimentată ca o călătorie în insule, luxuriantă ca o grădină tropicală.

Modalitatea de difuzare este și ea importantă. Parfumul de cameră poate fi sub formă de lumânări, care sunt perfecte pentru a crea o atmosferă intimă, caldă și îmbietoare. Pentru o seară în doi învăluită de senzualitate și mister recomandăm „Une flanerie sous l’oratoire”, cu tămâie, lemn de trandafir și santal. Difuzorul de parfum este foarte simplu de folosit, oferă o aromă constantă și subtilă pentru o durată mare de timp.

După o zi plină îți vei dori să te întorci acasă, unde te va întâmpina parfumul proaspăt de „Menthe fraiche”, cu mentă sălbatică și busuioc. Spray-ul de interior este ideal pentru a reîmprospăta rapid o încăpere și este un accesoriu de călătorie perfect, pentru a ne simți oriunde cu adevărat ca acasă. Câteva picături de „Une madeleine de Proust” sau „Lavande” și ne visăm înapoi în patul copilăriei, adormind legănați de vocea mamei. „Madlena” fiecăruia dintre noi este diferită. Dar fără îndoială toți avem acea aromă care ne transportă într-o secundă în locul unde ne simțim în siguranță și unde se află cei dragi.

Dacă îți dorești un parfum de casă deosebit, Rosa Mundi te invită să îți alegi dintre aromele delicate, cu ulei esențial bio de la Rose et Marius, sau parfumurile contemporane și elegante de la Gravel.

You must be logged in to post a comment.