Parfumuri gourmande

Parfumuri gourmande

Imaginează-ți că persona iubită te-a invitat la o cină romantică. Este adus desertul, o capodoperă culinară, un răsfăț de ciocolată, caramel sau vanilie. Cremă onctuoasă, crustă de zahar ars flambată cu un coniac scump, macarons de portocale sau fistic, totul te îmbie: culorile, textura, aromele….

Acestea sunt senzațiile pe care ți le dă un parfum de nisă gourmand. Ingrediente prețioase ce oferă unui parfum de nișă o distincție aparte. Universul Rosa Mundi te așteaptă cu esențe luxuriante, cum este cea de la Parlez Moi de Parfum, Flavia Vanilla/ 82. O vanilie misterioasă și întunecată, te va cuceri din prima clipă.

Parfumuri gourmande 2

Arome de ciocolată amaruie, vanilie și cocos, cafea și fructe îmbietoare compun

One More de la Francesca Dell’Oro te face să visezi la Marea Mediterană. Cu pomelo, cardamom, ciocolată neagră și caramel, este o desfătare a simțurilor într-o zi de iarnă.

Ingredientele nobile din Un matin a l’Orangerie, de la Rose et Marius este un cadou cald și parfumat, cu bergamote, vanilie și mandarine, ca o dimineață de Crăciun.

Parfumurile de nișă ni le dorim atunci când vremea se răcește, când serile sunt lungi și ne dorim să ne cuibărim cu o ciocolată caldă în brațele iubitului. Aromele sofisticate, cu uleiuri și esențe scumpe, au un efect amețitor; o eliberare de dopamină și serotonină, ca atunci când savuram un desert la care visam demult.

Încercăm să nu mâncăm atât dulce pe cât ne-am dori? Din fericire, avem „the next best thing”: un parfum gurmand, captivant și îmbătător, un „desert pentru suflet”.

Iar desertul este și mai bun atunci când îl împărțim cu cineva. O idee perfectă pentru un cadou acum de Sărbători!

You must be logged in to post a comment.