Parfum de autor

Parfum de autor

Parfumeria Rosa Mundi a fost creată în jurul unui concept, a unei viziuni unice ce se regăsește în fiecare flacon, în fiecare alegere de design: aceea de a aduce și a pune în valoare parfumurile de autor.

Dar ce înseamna „parfum de autor”?

Evident, ca să parafrazăm o expresie celebră, „not all perfumes were created equal”. Parfumurile de autor sunt „creme de la creme”, elita, „sângele albastru” al unei lumi dominate de frumos și delicatețe.

În primul rând, sunt create de parfumieri renumiți, ce și-au pus amprenta pe arome care adesea au definit o epocă.

Conduși de o puternică viziune artistică și având o libertate de creație ce nu este permisă în producția de serie, acești maeștrii ai parfumeriei ne surprind cu creații unice, adesea neconvenționale, ce încalcă limitele și redefinesc reguli.

Creațiile lor oferă experiențe unice, distincte, ce spun o poveste și mai ales contribuie la povestea ta personală. Emoțiile, trăirile și sentimentele tale sunt conturate și definite prin arome și ingrediente prețioase. Un parfum de autor are o compoziție complexă și este realizat din materii prime de cea mai înaltă calitate, uleiuri naturale, flori exotice, esențe lemnoase rare, atent selecționate din toate colțurile lumii. Toate acestea sunt combinate atent în urma unui proces îndelungat si minuțios pentru a ajunge la acea aromă perfectă, unică.

Aceeași atenție la detalii este acordată flaconului și designului de ambalaj, ce pun în valoare parfumul, precum rama unui tablou de mari maeștri.

Rosa Mundi este cu adevărat un mic templu dedicat acestor capodopere olfactive: „Parfums d’auteur”.

Aici vei găsi creațiile lui Michel Almairac pentru Parlez Moi de Parfum. Este unul dintre cei mai importanti parfumieri din lume, cu o carieră ilustră. A creat parfumuri celebre pentru Dior, Gucci, Le Labo și Chloe, însă Parlez Moi de Parfum este locul unde talentul său se exprimă la cote amețitor de atrăgătoare.

parfum de autor
parfumuri de nisa
parfumuri de nisa

In parfumurile de la Sous le Manteau descoperim viziunea lui Nathalie Feisthauer, parfumier de top ce are în portofoliu creații pentru branduri renumite ca Hermes, Yves Saint Laurent ,Comme des Garcons,  Amouage, etc. Pentru Nathalie, sinceritatea, libertatea și pasiunea pentru parfum sunt cele mai importante aspecte ale muncii sale.

La Gallivant vei descoperi parfumuri create de Ralph Schwieger care a avut colaborari de succes cu Atelier Cologne, Hermes, Etat Libre d’Orange, etc

În concluzie, parfumurile de autor sunt adevărate opere de artă olfactivă, care îți permit să îți exprimi personalitatea într-un mod unic, acestea adună într-o picătură nu doar ingrediente de lux și o muncă de creație îndelungată, ci o adevarata poveste…