LIQUEUR BPM EDP

900 lei

Eau de Parfum
100 ml

Parfumier : Pierre-Constantin Gueros

Interpretare muzicală: Zag Erlat

 

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Descriere

Mezzo Piano – Deep Vibes – 70 BPM –

Un COCKTAIL  narcotic

Paris. 1870 – 2023. 4:10 AM.

Un odă adusă paradisului artificial, sursă infinită de inspirație pentru poeții blestemați de acum și de altădată.

Un sunet lasciv, fermecător și îmbătător.

Note principale: aromatic, pară, tabac blond, cașmir senzual, piele catifelată, vanilie de Madagascar, esență de patchouli, ambră lemnoasă

Pierre-Constantin Gueros x Zag Erlat 

Pierre-Constantin Gueros:

Considerat unul dintre cei mai mari parfumieri din generația sa, Pierre-Constantin Guéros a trăit și a lucrat în multe colțuri ale lumii, de la New York la Dubai. Acest virtuoz al parfumurilor adoră să se joace cu materialele, dozajele și contrastele pentru a crea emotii de neuitat pentru case de prestigiu (Davidoff, Givenchy, Mauboussin sau Carolina Herrera). Semnătura sa inconfundabilă se regăsește în arome ca Bouquet Encore sau Ambre Cello.

Zag Erlat:

Zag Erlat este un producător muzical, DJ și creator de film, născut și crescut în Istanbul, Turcia. A lansat canalul de Youtube My Analog Journal, inițial pentru a documenta pasiunea sa pentru film, dar curând focusul s-a mutat pe muzica pe vinil, în special trupe de rock psihedelic din Turcia anilor ’70. Audiența sa a crescut rapid, iar Zag a început să difuzeze comori muzicale ascunse din întreaga lume. A fost gazda unor DJ celebri și a avut propriile sale spectacole, programul său la Netil Radio, concerte ocazionale în Brilliant Corners, Mare Street Market și The Jago. Zag produce muzica penru KSI, Lunar C, Kelvyn, Shaqdi și mulți alți artiști.

Ascultă