Else EDP

950 lei

Eau de Parfum
100 ml

Parfumier: Francesca Dell’Oro

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Descriere

Floral oriental, picant

„Aerul este ca o cupă de șampanie.”
„Puțină pudră la baza gâtului, o picătură de verbină pe batistă, închid ușa de la șifonier și deschid din nou fereastra: vai, ce minunat”.

(Miss Else – opera lui Artur Schniztler’s)

Descriere:

Noua creație FD’O este inspirată de Elsa, personajul controversat al grandioasei opere a lui Artur Schniztler, Miss Elsa. Este o continuă vibrație între ritm și uitare, în care creatoarea a strecurat pasiunea ei pentru analiza psihologică. Un parfum cu un ritm obsesiv, ca un dialog interior neîntrerupt, în care fiecare element îl detronează pe celălalt într-o antiteză palpitantă a emoțiilor.

Note:

Note de vârf: Mandarină strălucitoare, bergamotă efervescentă, note metalice
Note de mijloc: Lăcrămioare, cassia, garoafe, petale de trandafir Centifolia, absolut de champaca indian
Note de bază: Frunze de tutun, note voluptoase de ambră, inimă de patchouli, mousse de Saxe, floare de heliotrop, iris, mușchi

Poate fi purtat cu:

FLEURDENYA:  O combinație cu adevărat sofisticată, ce subliniază în esența ei o strălucire florală și distinct romantică.
SAINTE +FIGUE: Simboluri și patos în acorduri surprinzătoare, ce creează o amprentă olfactivă cu un adânc impact emoțional.

Dedicație:

O aromă profundă, un farmec voluptuos ce seduce cu tentații florale și condimente misterioase. Perfect pentru natura dramatică a Leilor, Fecioarelor și Vărsătorilor.