SĂPUN NATURAL – UNE ESCALE DANS LES CALANQUES

125 lei

Compus în proporție de 97% din ingrediente naturale

Fără ulei de palmier

Gravura săpunului se inspiră din plăcile de ciment pe care creatoarea, Magali, obișnuia să se joace în copilărie în vila traditionala – bastida – bunicii sale din Provence.

Prezentat într-o cutie embosata cu argint.

Dimensiunea cutiei: 15x15x3

Produs în Franța

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Descriere

Săpun natural parfumat. Un adevărat concentrat de ingrediente excepționale provenite din Provence, realizat cu uleiuri vegetale. Acest săpun parfumat natural este îmbogățit cu aroma noastră iconică „Une escale dans les calanques”. Oferă o spumă bogată și delicată, menținând hidratarea pielii.

Parfum exclusiv din înalta parfumerie a regiunii Provence.

PIRAMIDA OLFACTIVĂ

NOTE DE VÂRF
Mandarină, lămâie și bergamot italian, grepfrut, frunze de mentă, mentă, busuioc, geranium, pelin, gumă elemi…

NOTE DE MIJLOC
Iod, iasomie de apă, fructe de ienupăr, boabe roz, cardamon, Ylang Ylang, inimă de patchouli…

NOTE DE BAZĂ
Nisip cald, imortele, mosc alb, vetiver, chiparos…

COMPOZIȚIE
Materii nobile: Ulei esențial de ghimbir din India, lemn de guaiac din Paraguay, cardamon din Guatemala, chiparos francez…
Ingrediente: Sodiu Rapeseedate, Sodiu Cocoate, Apă, Glicerină, Parfum, Ulei de Semințe de Helianthus Annuus, Pudră de Semințe de Vitis Vinifera, Pudră de Semințe de Linum Usitatissimum, Extract de Petale de Papaver Rhoeas, Extract de Frunze de Rosmarinus Officinalis, Clorură de Sodiu, Citrat de Sodiu, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Acid Citric, Fenoxietanol, CI 77891/Dioxid de Titan, CI 17200/Lac Roșu 33, Hexil Cinnamal, Hidroxicitronelal, Linalool, Citronellol, Limonenă.

SFATURI
Faceți spumă cu puțină apă cu săpunul natural Rose et Marius. Compoziția sa naturală excepțională îi conferă o spumă atât de cremoasă încât puteți chiar să vă spălați fața cu el!