+40 738 660 355
Lu - Sâ: 11:00 - 20:00; Du: 11:00 - 18:00
Română

Vetiver Moderno EDP

PROFUMI DEL FORTE

Eau de Parfum

Chiparos, lemn, floral

Se deschide proaspăt și exuberant, o combinație de note citrice – bergamotă, lămâie și grapefruit roz – apoi se încălzește ușor pe un fundal picant de nucșoară și note florale de trandafir și lavandă.

Particularitatea acestui parfum e dată de notele de fond: accente îmbietoare de vetiver, tonka, ambergris bogat și senzual și mosc, ce îi oferă parfumului o aură caldă și durabilă.

Din jurnalul Maestrului Parfumier

„Am căutat eleganța. Am urmărit-o răbdător, încercând să o înțeleg, să o pun în valoare, să mi-o imaginez. Nenumărate forme și pași spun povestea unei evoluții, a luptei fără sfârșit dintre clasic și contemporan. Secretul stă în găsirea acelui moment în care cantitățile potrivite – mai exact – cantitățile perfecte sunt în armonie pură. Vetiver, iluminează-mă, ai încredere în iasomie și lavandă, îmbrățișează sufletul strălucitor și lemnos, transformă-te în ceea ce mi-am dorit: Eleganță!”

Be the first to review Vetiver Moderno EDP

Excelent
  • Excelent
  • În mod cert o alegere bună!
  • Super
Cod de validare
Click pe imagine pentru un nou cod. Codul generat este sensibil la majuscule.

* Câmpuri obligatorii

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici. 

Închide Accept