+40 738 660 355
Lu - Sâ: 11:00 - 20:00; Du: 11:00 - 18:00
Română

Un matin à l'orangerie EDP

ROSE ET MARIUS

Eau de parfum

Floral fragrance

Parfumurile extraordinare Rose et Marius ne fac să trăim împreună momentele importante din viață. Pornește într-o călătorie olfactivă prin Provence, cu ajutorul încântătoarei arome „Un matin à l'orangerie”. Petrecem împreună o clipă din viață în orășelul provencal de unde vine Rose et Marius. Parfumul se prezintă într-o sticlă simplă, modernă, cu capac prețios decorat cu emblematicul model de mozaic Rose et Marius.

Produs handmade in Provence.

MATERIALE NOBILE: Bergamote din Sicilia și Calabria, Portocale din Brazilia, Geranium din Egipt, Vetiver din Haiti, Ylang Ylang din Comores, Mandarine, Absolut de vanilie de Madagascar, Tonka din Brazilia, Absolut de Iasomie din Egipt.

Parfum  produs în Grasse, capitala Haute Parfumerie.

Spray, 100ml

NOTE DE VÂRF : Clementine – Bergamote din Sicilia și Calabria – Portocale din Brazilia – Mandarine – Yuzu – Flori de portocal

NOTE DE MIJLOC : Ambră – Ylang ylang din Comores – Coacăze – Absolut de iasomie egipteană

NOTE DE BAZĂ : Tonka din Brazilia – Vanilie de Madagascar – Mosc alb – Mușchi de ștejar

„O plimbare relaxantă prin livada de portocali Rose et Marius, în aerul blând al unei dimineți însorite din Provence. O prospețime surprinzătoare se simte în aer, de la ghivecele de terracotta, de la delicatele flori albe, arborii de yuzu și mandarin încărcați cu fructe zemoaze ce lasă un cor de arome sa se împletească în aer. Notele vioaie de coajă de citrice se împletesc cu parfumul delicat al florilor de portocal.”

"Haute Parfumerie" din Grasse

Be the first to review Un matin à l'orangerie EDP

Excelent
  • Excelent
  • În mod cert o alegere bună!
  • Super
Cod de validare
Click pe imagine pentru un nou cod. Codul generat este sensibil la majuscule.

* Câmpuri obligatorii

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici. 

Închide Accept