+40 738 660 355
Lu - Sâ: 11:00 - 20:00; Du: 11:00 - 18:00
Română

Un matin à l'orangerie

ROSE ET MARIUS

Lumânare parfumată

Descoperă aroma ta preferată „Un matin à l'orangerie” sub forma unei lumânări parfumate, într-un suport de porțelan de Limoges decorat cu modelul emblematic Rose et Marius.

MATERIALE NOBILE: Bergamote din Sicilia și Calabria, Portocale din Brazilia, Geranium din Egipt, Vetiver din Haiti, Ylang ylang din Comores, Clementine, Mandarine, absolut de vanilie din Madagascar, Tonka din Brazilia, Absolut de iasomie din Egipt...

Exclusive perfume distilled in Grasse, the capital of Haute Parfumerie.

200grs. Aproximativ 60h de ardere.

Produs handmade în Provence de către artizani talentați!

NOTE DE VÂRF : Clementine – Bergamote din Sicilia și Calabria – Portocale din Brazilia – Mandarine – Yuzu – Flori de portocal

NOTE DE MIJLOC : Ambră – Ylang ylang din Comores – Coacăze negre – Absolut de iasomie din Egipt

NOTE DE BAZĂ : Tonka din Brazilia – Vanilie de Madagascar – Mosc alb – Mușchi de stejar

„O plimbare relaxantă prin livada de portocali Rose et Marius, în aerul blând al unei dimineți însorite din Provence. O prospețime surprinzătoare se simte în aer, de la ghivecele de terracotta, de la delicatele flori albe, arborii de yuzu și mandarin încărcați cu fructe zemoaze ce lasă un cor de arome sa se împletească în aer. Notele vioaie de coajă de citrice se împletesc cu parfumul delicat al florilor de portocal.”

Be the first to review Un matin à l'orangerie

Excelent
  • Excelent
  • În mod cert o alegere bună!
  • Super
Cod de validare
Click pe imagine pentru un nou cod. Codul generat este sensibil la majuscule.

* Câmpuri obligatorii

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici. 

Închide Accept