+40 738 660 355
Lu - Sâ: 11:00 - 20:00; Du: 11:00 - 18:00
Română

Tirrenico EDP

PROFUMI DEL FORTE

Eau de Parfum

MOSC, MARIN

Un nou anotimp, o nouă zi. O călătorie pe tărâmuri fascinante. O sugestie de agarwood îmblânzită de lemn de santal, ambra și companionul perfect, șofranul.

Top: Note calde, note acvatice, lemn, portocala amăruie, bergamotă

Inima: Iasomie, fenicul, elemi, busuioc, fructe uscate

Baza: Mușchi de stejar, lemn de santal, mosc alb

Din jurnalul Maestrului Parfumier:

„Dupa o plimbare pe faleza din Forte, mă așez, respir aerul sărat al mării, pietrele spălate de valuri și de nisip. Încerc să rețin aromele. În spatele meu sunt Alpii din Apua, a căror marmură străluceste în soare. Sunt suspendat într-o lume aproape ireală. Îmi adun găndurile. Am să încep cu note marine: mirosul de alge și de sare ce îmi râmane pe mâini. Continui cu ierburi salbatice ce cresc pe dunele de nisip, cu o atingere de citrice din grădinile minunate din Forte. Un pic de portocală amăruieșsi iasomie îmbogățesc notele de mijloc, mireasma lor mă amețeste în timp ce îmi continui plimbarea. Am să adaug parfumul soarelui, cremele de vara, fructele proaspete ce îți astâmpără setea când le mănânci pe plaja, lemnul ud...și infinită grijă.”

Be the first to review Tirrenico EDP

Excelent
  • Excelent
  • În mod cert o alegere bună!
  • Super
Cod de validare
Click pe imagine pentru un nou cod. Codul generat este sensibil la majuscule.

* Câmpuri obligatorii

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici. 

Închide Accept