+40 738 660 355
Lu - Sâ: 11:00 - 20:00; Du: 11:00 - 18:00
Română

Spray Bois Tradition

INSTITUT TRÈS BIEN

Floral fragrance

Memoria miresmelor calde, picante, ce emană din mobila veche de lemn. O evocare vibrantă a creațiilor originale ale Institut Tres Bien. Un parfum floral, lemnos, picant care te duce cu gândul la tărâmuri îndepărtate. Note subtile de lemn de santal, vetiver, patchouli și lemn de trandafir se intercalează cu bergamota africană, accentele condimentate de șofran și scorțișoară, și cu un acord floral de trandafir, geranium și ylang ylang pentru o impresie încântătoare și rafinată.

Exotic și distins. 

Îmi imaginez saloane splendide cu mobilă rafinată din lemn scump și cu parchet clasic, greu, de stejar. Mahonul african se întâlnește cu lemnul exotic de amaranth din Africa de Sud, cu sicomorul, lemnul de nuc și de cireș. Aceste esențe bogate, mature, de material nobil, de terebentină, mă cuceresc cu totul de fiecare dată când mă întorc în acest loc. Saloanele cu mobilă din lemn greu, un tribut adus familiei olfactive tradiționale ale parfumeriei de nișă din Franța..

Be the first to review Spray Bois Tradition

Excelent
  • Excelent
  • În mod cert o alegere bună!
  • Super
Cod de validare
Click pe imagine pentru un nou cod. Codul generat este sensibil la majuscule.

* Câmpuri obligatorii

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici. 

Închide Accept