+40 738 660 355
Lu - Sâ: 11:00 - 20:00; Du: 11:00 - 18:00
Română

Spray Ambre Tradition

INSTITUT TRÈS BIEN

Floral fragrance

Parfumul tentant al ambrei – cea mai caldă și mai senzuală familie olfactivă de la sfârșitul secolului 19 – își bazează finețea pe ingredientele de calitate excepțională.

Note pudrate de ambră sunt create din amestecul inovator de ambergris, vanilie de Madagascar și tămâie somaleză. Bergamota din Coasta de Fildeș și lămâia siciliană adaugă o atingere proaspătă, invigorantă. Mai apoi notele elegante florale – iasomia egipteană și trandafirul bulgăresc - umplu spațiul cu o aromă delicioasă, atemporală.

Cald și senzual.

Pătrund încet in saloanele de frumusețe, un spațiu intim unde doar clientul și specialistul estetician au voie. Din prima clipă, un parfum familiar mă înconjoară: impresia parfumului Cologne a la Russe. O aromă încântătoare ce se ridică din cutiile de pudră, din pensule și din perii, din batistele brodate și din toate accesoriile de frumusețe. Ambra saloanelor de frumusețe, un tribut adus familiei olfactive tradiționale ale parfumeriei de nișă din Franța.


Be the first to review Spray Ambre Tradition

Excelent
  • Excelent
  • În mod cert o alegere bună!
  • Super
Cod de validare
Click pe imagine pentru un nou cod. Codul generat este sensibil la majuscule.

* Câmpuri obligatorii

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici. 

Închide Accept