+40 738 660 355
Lu - Sâ: 11:00 - 20:00; Du: 11:00 - 18:00
Română

Versilia Aurum EDP

PROFUMI DEL FORTE

Eau de parfum

Floral – Chypre – Vanilie - Oriental

Prima impresie este cea a unui coș multicolor de fructe: o explozie veselă de portocală, căpșună, prună. Dar la mijloc se află o infuzie florală cu note calde de heliotrop, dulceața iasomiei și emoțiile trandafirului, care conduc spre o bază subtilă vanilată, cu o notă balsamică de tolù și senzualitatea prețioasă a ambergris-ului.

Note de vârf: portocală, căpșună, prună
Note de mijloc: trandafir, iasomie, tuberoză, mărgăritar, ylang, iris, heliotrop, orhidee
Note de bază: vanilie, boabe tonka, balsam perù, balsam tolù, lemn de santal, mosc alb, ambergris

Din jurnalul Maestrului Parfumier:

“Am experimentat multă vreme: am explorat, am mirosit, am creat și am abandonat zeci de amestecuri în căutarea acelui parfum care să evoce spiritul celui mai nobil metal, aurul. O aromă care să fie neapărat bogată și prețioasă, dar nu insolentă sau copleșitoare, nu doar pentru cei norocoși. În final, cred că am găsit calea cea bună cu acest amestec de dulce și cald, un echilibru delicat floral-fructat, lemn, rășini, adieri marine și amintiri afrodisiace. Aurum al meu este o bijuterie olfactivă, de purtat cu eleganță în cele mai rafinate seri de vară”.

Be the first to review Versilia Aurum EDP

Excelent
  • Excelent
  • În mod cert o alegere bună!
  • Super
Cod de validare
Click pe imagine pentru un nou cod. Codul generat este sensibil la majuscule.

* Câmpuri obligatorii

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici. 

Închide Accept