+40 738 660 355
Lu - Sâ: 11:00 - 20:00; Du: 11:00 - 18:00
Română

Toscanello EDP

PROFUMI DEL FORTE

Eau de parfum

Tabac – Gurmand

Un amestec complex și unic în care tabacul domină, dar într-un mod sofisticat, gustativ. Se deschide cu un complex armonios de fructe proaspete, cu delicatețea laptelui, susținut de un acord de ceai cu rom. Se dezvoltă într-un buchet în care mierea naturală, tutunul și cacaua înfloresc împreună într-o armonie persistentă.

Bogăția absolută a parfumului este descoperită în cele din urmă într-o simfonie a notelor calde, senzuale, de chihlimbar și mosc.

Note de vârf: cacao, cafea, lapte, rom, bergamotă
Note de mijloc: tabac, ceai, fân, miere
Note de bază: mosc, ambră, lemn de cedru, vanilie

Din jurnalul Maestrului Parfumier:

"...Cine sunt, cine am fost. Memoria simțurilor este de neșters. Îmi dăruiește astăzi curajul de a crea, prin urmare, de a retrăi. Îndrăznesc, mă regăsesc. Copil fiind, am iubit cacaua, vanilia, mierea. Adolescent, primele cești de cafea, senzația de a fi aproape adult, dorința de a crește. La maturitate, plăcerea unui rom excepțional, a ritualului de ceai, a unui trabuc toscan bun. Și iată amestecul de cacao cu rom, lapte cu tutun, miere cu cafea. Este un vârtej care mă poartă departe și mă face să trec prin viață. Este totul, întregul. De ce nu? Astăzi pot zâmbi în fața magiei create de echilibru...”

Be the first to review Toscanello EDP

Excelent
  • Excelent
  • În mod cert o alegere bună!
  • Super
Cod de validare
Click pe imagine pentru un nou cod. Codul generat este sensibil la majuscule.

* Câmpuri obligatorii

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici. 

Închide Accept