+40 738 660 355
Lu - Sâ: 11:00 - 20:00; Du: 11:00 - 18:00
Română

Haute Provence / 89 EDP

PARLE MOI DE PARFUM

Eau de parfum

Floral fragrance

Cu toții avem amintiri din Provence; copil sau adult, numele ne duce cu gândul la liniște, relaxare și vacanță. Haute Province/89 este modul nostru de a onora această regiune a Franței.

Ne primește cu frumusețea câmpurilor de lavandă, care se întind cât vezi cu ochii. Florile inundă toată regiunea și o colorează pentru totdeauna. Un lucru pe cât de simplu, pe atât de frumos, a devenit un simbol care transcende granițele și care face să pălească orice altceva prin comparație.

Lavanda este vedeta acestui parfum, pepenele galben și cel roșu îi aduc un strop de soare și de seducție, iar atingerea narciselor te vrăjește. Dacă ar fi să alegem o singură notă, aceasta ar fi emblema sa.Andreea
Andreea pe 01.04.2021 18:24 |

O alegere perfecta!

Am primit acest parfum cadou de la sotul meu si pot spune ca am retrait toate momentele frumoase petrecute impreuna in Provence. O alegere perfecta pentru femeile iubitoare de lavanda sau de aroma pepenelui bine copt.

Add a review for Haute Provence / 89 EDP

Excelent
  • Excelent
  • În mod cert o alegere bună!
  • Super
Cod de validare
Click pe imagine pentru un nou cod. Codul generat este sensibil la majuscule.

* Câmpuri obligatorii

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici. 

Închide Accept