+40 738 660 355
Lu - Sâ: 11:00 - 20:00; Du: 11:00 - 18:00
Română

Odisiaque EDP 100 ml

Aroma condimentată, de mosc.

Creatoarea Nathalie Feisthauer s-a inspirat dintr-o rețetă originală din Franța secolului 18, cu bergamotă din Calabria, geranium din Egipt, elemi, absolut de liatrix, absolut de maté, cascarille, tonka, vetiver haitian și absolut de fân.

„Odisiaque” reprezintă starea contemplativă, languroasă, a unui univers care se trezește după o lungă perioadă de inertie, și se inspiră din formula afrodiziacă inventată în secolul 18 de către Jean-Claude-Adrien Helvetius, medicul regelui Louis XV și membru al Academiei Regale de Științe.

Originalitatea acestei formule e dată de folosirea unui material complet nou: cascarille. Acest lemn uscat cu note picante, cunoscut de secole pentru virtuțile terapeutice, are un miros plăcut, moscat, atunci când arde.

Odisiaque no. 6 nu este testat pe animale și nu conține aluminium, formaldehide, gluten, ulei mineral, paraben, SLS, silicon, săpun sau sulfați.

Be the first to review Odisiaque EDP 100 ml

Excelent
  • Excelent
  • În mod cert o alegere bună!
  • Super
Cod de validare
Click pe imagine pentru un nou cod. Codul generat este sensibil la majuscule.

* Câmpuri obligatorii

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici. 

Închide Accept