+40 738 660 355
Lu - Sâ: 11:00 - 20:00; Du: 11:00 - 18:00
Română

Une sieste dans la bastide ensoleillée EDP

ROSE ET MARIUS

Eau de parfum

Floral fragrance
Pornește într-o călătorie olfactivă prin Provence, cu ajutorul încântătoarei arome „Une sieste dans la bastide ensoleillée”. Petrecem împreună o clipă din viață în orășelul provencal de unde vine Rose et Marius.

Parfumul se prezintă într-o sticlă simplă, modernă, cu capac prețios decorat cu emblematicul model de mozaic Rose et Marius.

Produs handmade in Provence de către artizani talentați!

MATERIALE NOBILE: Mandarină verde din Sicilia, fenicul dulce din Ungaria, Lămâie din Sicilia și Calabria, Cânepă Sativa din Italia, busuioc indian Parfum exclusivist produs în Grasse, capitala Haute Parfumerie.

NOTE DE VÂRF : Cannabis – Fenicul dulce unguresc, Lămâi din Sicilia și Calabria – Busuioc indian – Mandarină verde din Sicilia

NOTE DE MIJLOC : Trandafir – Absolut de iasomie – Violetă din Egipt – Măr – Pepene

NOTE DE BAZĂ : Mușchi de stejar – Lemn de santal – Mosc alb

„Descoperă un parfum excepțional, ce spune o poveste din Provence. Maestrul nostru parfumier din Grasse te invită să simți pe pielea ta viața din sudul Franței. Flaconul din sticlă limpede, prețioasă, este decorat cu unul din modelele de mozaic reprezentative pentru Rose et Marius.

Be the first to review Une sieste dans la bastide ensoleillée EDP

Excelent
  • Excelent
  • În mod cert o alegere bună!
  • Super
Cod de validare
Click pe imagine pentru un nou cod. Codul generat este sensibil la majuscule.

* Câmpuri obligatorii

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici. 

Închide Accept