+40 738 660 355
Lu - Sâ: 11:00 - 20:00; Du: 11:00 - 18:00
Română

Date me in downtown EDP

PHILLY & PHILL

Eau de parfum

Furnicăturile de dinaintea primei întâlniri...Cum o să fie? Mă place, nu mă place?...Despre ce vom vorbi, oare ne vom atinge? Cât de mult ne vom apropia?

„Date me in Downtown” transmite tensiune, anticipare, euforie și adrenalină – dar totodată și plăcerea primei întâlniri, atunci când simțurile sunt pregătite să primească și să perceapă toate senzațiile până când sufletul este plin. Notele de bază sunt date de oud, lemn de santal și vanilie. Acest suport creează o eleganță inconfundabilă. Prune, flori de portocal și iasomie se întâlnesc la mijloc iar vârful de măr, șofran și cireșe îl fac plin de viață și impredictibil. Creația olfactivă a celor de la Philly & Phill subliniază atât feminitatea delicată și uneori timidă, dar și subtilitatea sexualității.

“Date me in Downtown” este un parfum plin de tensiune, scânteietor. Sexy și feminin, dar în același timp discret. O aromă încrezătoare și plină de curiozitate ce își vrăjește interlocutorii.

Note de vârf: măr, șofran, cireșe

Note de inimă: jasmine prune, flori de portocal, iasomie

Note de bază: oud, lemn de santal, vanilie

Be the first to review Date me in downtown EDP

Excelent
  • Excelent
  • În mod cert o alegere bună!
  • Super
Cod de validare
Click pe imagine pentru un nou cod. Codul generat este sensibil la majuscule.

* Câmpuri obligatorii

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici. 

Închide Accept